webbyrå Göteborg

Webbyrå i Göteborg - Vi skapar minnesvärda webbplatser som säljer.

Designa om din webbplats för att kommunicera tydligt, sticka ut och sälja mer.

Webbyrå Göteborg

Välkommen till Hashtag webbyrå Göteborg

Hashtag Webbyrå i Göteborg skapar och hjälper företag med webbdesign, grafisk design och utveckling. Vi tar även fram logotyper, digitala kampanjer i form av Google- och Facebook annonsering och ansvarar för sökmotoroptimeringen.

En Webbyrå i Göteborg med en helhetslösning med andra ord.

Du ska vara stolt över din hemsida.

Din hemsida är din viktigaste tillgång i företaget. Den är både din försäljare, din mötesbokare och informationsgivare. Hemsida idag fungerar även som en bred butik och start skyltfönster. 

Vårt främsta mål är att skapa en upplevelse som kommunicerar direkt med din målgrupp just för att få dem att engagera sig i din hemsida. Vi skapar din hemsida från grunden eller bygger om den befintliga. Vår ambition är att din nya hemsida ska vara färdig att publicera inom en månad.

Genom vårt projektengagemang erbjuder vi tjänster för strategi, design, innehåll, utveckling och support/underhåll. 

En ny Hemsida är perfekt för företag som:

  • Förklarar dåligt deras tjänster och värde
  • Får inte tillräckligt många leads via deras hemsida
  • Har ineffektiva marknadsföringskampanjer
  • Missade försäljningsmöjligheter
  • Går igenom en omprofilering – Får inte kontakt med sin målgrupp
  • Kämpar med att hålla sin hemsida uppdaterad
  • Vill attrahera ny personal

Din webbyrå i Göteborg

Hashtag Webbyrå fokuserar på snabbhet, säkerhet, tredjepartsintegrationer, SEO och flexibilitet som är avgörande för mogna företag. Våra anpassade WordPress-lösningar har skräddarsytts för att möta dessa behov och mer.

Hashtag Webbyrå Stockholm - Ikon Artikel

100 % anpassat tema

WordPress-teman vi använder är designat för att vara effektivt till skillnad från andra populära teman som Divi.

Hashtag Webbyrå Stockholm - Ikon Webpage

Spårning av användarbeteende

Vi spårar användarsessioner med visuella dataverktyg för att analysera din kunds nuvarande användarupplevelse.

Hashtag webbyrå – webdesign, responsiv hemsida
Webbyrå – Interaktiv design

Responsiv webbdesign som skiljer dig åt på en konkurrensutsatt marknad.

Du behöver en professionell webbplats med ett utseende och en känsla som visar upp ditt varumärkes personlighet. Din omgjorda webbplats kommer att vara allt det … och mer. Oavsett om du använder WordPress, Woocommerce eller Shopify, täcker våra webbredesigntjänster alla större plattformar.

Hashtag webbyrå - server ikon

Element som fungerar bra tillsammans

Våra stilguider säkerställer designkonsistens från topp till botten. Varje visuell aspekt förenas för att skapa ett konstverk som driver intäkter.

Hashtag Webbyrå Stockholm - Ikon Webpage

Att styra användarnas beteende

Vi fokuserar på mikrointeraktioner på hela din webbplats för att förbättra användarupplevelsen och hålla besökarna engagerade.

Nyfiken på vad ditt projekt kan kosta?

image_project_04

Byggd för att hålla jämna steg med kraven från ditt växande företag.

Ditt varumärke växer snabbt och din bransch förändras ständigt. Våra anpassade mallar är byggda för att växa med dig.

Hashtag Webbyrå Stockholm - Ikon Parcel

En webbplats som växer med dig

Vi skapar visuella stilguider som säkerställer designkonsistens från topp till botten.

Hashtag webbyrå - fokus på design och

Anpassningsbara webbplatsteman

Du förtjänar den ultimata webbplatsen. Våra anpassade webbplatsteman för WooCommerce, Shopify och WordPress låter dig redigera, uppdatera och utöka din webbplats när ditt företag växer och förändras.

Begär ett design förslag för din hemsida helt kostnadsfritt

Vi återkommer till dig inom ett dygn för att boka ett snabbt strategisamtal, därefter skickar vi dig olika designförslag på hur din hemsida kan se ut. Vi kan också kommunicera via e-post om det är lättare för dig.

Besök oss

Huvudkontor
Glömstavägen 546, 143 30 Huddinge

Allmänna frågor

Vår process

Vad vi gör för att skapa utmärkta webbplatser

1. Upptäcktsfasen

I början av varje projekt genomför vi ett kick-off möte och andra aktiviteter för att definiera affärsmål och intressenternas förväntningar.

Det första vi genomför är  även konkurrentanalyser för att hitta några grundläggande och önskvärda funktioner för din webbplats. Data som samlas in under denna fas hjälper oss att sätta projektmål och definiera projektstrategin.

2. Design

Din webbplats måste vara mer än bara fantastisk på ytan. Vårt användarcentrerade tillvägagångssätt för webbdesign ser till att varje kontaktpunkt på webbplatsen är genomtänkt.

Stilguider

Vi skapar visuella stilguider som säkerställer designkonsistens från topp till botten.

Interaktionsdesign

Vi fokuserar på mikrointeraktioner på hela din webbplats för att förbättra kundupplevelsen.

Anpassningsbara teman

Våra anpassade teman för Shopify och WordPress maximerar din förmåga att redigera, uppdatera och utöka din webbplats över tid.

3. Utveckling

När designen är godkänd både internt och av kunden går vi in i utvecklingen. WordPress är i första hand vårt innehållshanteringssystem (CMS) att arbeta på – tillsammans med ungefär hälften av internet. Det är mobilvänligt och, viktigast av allt, lätt för våra kunder att uppdatera och underhålla efter lanseringen och in i framtiden.

4. Test & Lansering

Vi testar hela din webbplats, vi testar saker som formulärens fullständiga funktionalitet. Vi testar för problem med kompatibilitet och säkerställer att webbplatsen är optimerad för att användas i olika typer av webbläsare och enheter.

I den sista fasen av webbdesignprocessen ägnar vi maximal uppmärksamhet åt olika tester. När hela designen av produkten är klar betyder det att det är dags att se till att produkten fungerar som avsett och korrekt.

Efter lansering erbjuder vi en 30-dagars period där vi fixar mindre förändringar ni önskar samt åtgärdar vi problem om det skulle uppstå. 

5. Underhåll

Du är aldrig 100 % klar med din webbplatsutveckling eller design. Det finns alltid utrymme för förbättringar.

Även om underhållsstadiet allmänt anses vara valfritt, är det obligatoriskt för dem som prioriterar marknadsföringsstrategier. I denna fas av webbdesignprocessen tillhandahåller leverantören sådana tjänster som:

- Support
- Felsökning
- Säkerhetstester 
- Uppdateringar eller tilläggsinstallationer 
- Data spårning och rapportering

Webbplats-underhåll kan också sträcka sig till andra områden av webbplatsunderhåll som SEO, lägga till nytt innehåll eller uppdatera befintligt innehåll, godkännande av kommentarer/svar, rensning av skräppost och mer.

Hashtag Webbyrå

En webbyrå för 2022 och framåt.

Vår webbyrå i Göteborg har drivit tillväxten av våra partners genom anpassad webbdesign, kreativ strategi, digital marknadsföring och engagerande varumärkesupplevelser. Vi kopplar samman och påverkar människor positivt genom kreativitet + teknik.

Frågor & svar

Vanliga frågor om våra webbdesign tjänster.

Vi skulle älska möjligheten att arbeta med dig, men förstår att du kan ha några ytterligare frågor. Denna snabba Q&A täcker mycket av grunderna. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att höra av dig.

Vår genomsnittliga pris för utveckling av en webbplats börjar från 20 000kr  baserat på storleken och komplexiteten på hemsidan ändras priset. Detta inkluderar en strategiworkshop, stilguider,  fullständig design layout, anpassad temautveckling, SEO vänlig. För en mer exakt uppskattning, se till att kolla in vår projektkalkylator.

I likhet med frågor om webbplatsens kostnad, kommer tidslinjen att variera mycket beroende på omfattningen av ditt webbdesignprojekt. Vanligtvis tar våra kompletta byggprojekt 4 – 8 veckor att slutföra.

Vi designar och bygger din webbplats med sökmotoroptimering i åtanke.

Absolut. Efter lansering erbjuder vi även support och underhåll av din webbplats. Hashtag Webbyrå håller din webbplats uppdaterad, säkerhetskopierad, säker och snabb. Vi hjälper också till med förbättringar av din webbplats som att bygga nya målsidor eller lägga till nya funktioner.

Vi designar främst webbplatser för bygg- och konstruktionsföretag, industri-/tillverkningsföretag, professionella tjänster och teknikföretag, men har erfarenhet av ett antal andra kategorier. Vi designar och bygger även e-handelswebbplatser på WordPress med WooCommerce och genom Shopify!

Ta gärna en titt på våra senaste projekt!

Hashtag Webbyrå är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till oss. Dina uppgifter används för att vi ska kunna svara på frågor, skicka inbjudningar samt informera om nyheter och inspiration. 

Mer information om GDPR kan du få via Integritetsskyddsmyndigheten

 

Låt oss hjälpa dig att nå ut till nya kunder

Fyll i de nödvändiga uppgifterna nedan så återkommer vi med en kostnadsfri prisförslag skräddarsydd just för dig och dina behov.