Webbyrå i Stockholm

Webbutveckling som förvandlar
din online närvaro

Få en smak av vad vi kan erbjuda med en gratis demo av din nya hemsidedesign.

Vi hjälper kunder med webbdesign på 3 unika sätt.

Så arbetar vi med
webbutveckling

En väl utvecklad och optimerad webbplats är idag en nödvändighet för alla företag och organisationer. Det är en viktig marknadsföringskanal och en möjlighet att nå ut till potentiella kunder. 

Din kreativa webbyrå

Hashtag Webbyrå fokuserar på snabbhet, säkerhet, tredjepartsintegrationer, SEO och flexibilitet som är avgörande för mogna företag. Våra anpassade WordPress-lösningar har skräddarsytts för att möta dessa behov och mer.

Hashtag Webbyrå Stockholm - Ikon Artikel

100 % anpassat tema

WordPress-teman vi använder är designat för att vara effektivt till skillnad från andra populära teman.

Hashtag Webbyrå Stockholm - Ikon Webpage

Spårning av användarbeteende

Vi spårar användarsessioner med visuella dataverktyg för att analysera din kunds nuvarande användarupplevelse.

Boka ett möte och få en gratis designskiss av din hemsida!

Vi erbjuder kostnadsfria designförslag för din hemsida där vi tar fram designskisser för att uppgradera din befintliga eller nya hemsida. Det kostar ingenting att få en skiss. Boka din webbdemo redan idag.

Kundcentrerad webbdesign.

Du behöver en professionell webbplats med ett utseende och en känsla som visar upp ditt varumärkes personlighet. Din omgjorda webbplats kommer att vara allt det … och mer. Oavsett om du använder WordPress, Woocommerce eller Shopify, täcker våra webbredesigntjänster alla större plattformar.

Hashtag webbyrå - server ikon

Flera element tillsammans

Våra stilguider säkerställer designkonsistens från topp till botten. Varje visuell aspekt förenas för att skapa ett konstverk som driver intäkter.

Hashtag Webbyrå Stockholm - Ikon Webpage

Användarnas beteende

Vi fokuserar på mikrointeraktioner på hela din webbplats för att förbättra användarupplevelsen och hålla besökarna engagerade.

Byggd för att hålla jämna steg med kraven från ditt växande företag.

Ditt varumärke växer snabbt och din bransch förändras ständigt. Våra anpassade mallar är byggda för att växa med dig.

Hashtag Webbyrå Stockholm - Ikon Parcel

En webbplats som växer med dig

Vi skapar visuella stilguider som säkerställer designkonsistens från topp till botten. Dessa guider innehåller information om typografi, färger, layout, ikoner och andra designelement som ska användas i alla delar av vårt projekt.

Hashtag webbyrå - fokus på design och

Anpassningsbara webbplatsteman

Våra anpassade webbplatsteman för WooCommerce, Shopify och WordPress låter dig redigera, uppdatera och utöka din webbplats när ditt företag växer och förändras.

Vill du ha en offert?

Vi skissar ett designförslag till dig helt kostnadsfritt

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett kostnadsförslag!

Fördelarna med att anlita oss för din webbutveckling

När du anlitar oss för din webbutveckling så får du en personlig och engagerad partner som arbetar tätt tillsammans med dig för att förverkliga din vision. Vi sätter din verksamhet och dina behov i fokus och skräddarsyr våra tjänster efter det. Med vår expertis och erfarenhet inom webbutveckling kan vi hjälpa dig att ta din närvaro på nätet till nästa nivå och nå ut till din målgrupp på ett mer effektivt sätt. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och skapa en hemsida som inte bara imponerar på besökarna, utan också driver försäljning och tillväxt för ditt företag.

Cirka 80% av konsumenterna gör online-forskning innan de gör ett köp.

Webbyrå i Stockholm

Hashtag är en ledande webbyrå i Stockholm med fokus på webbdesign. Vi strävar efter att skapa estetiskt tilltalande, användarvänliga och responsiva webbplatser som engagerar besökare och genererar ökad konvertering. Vi erbjuder skräddarsydda webbdesign-tjänster som passar både små och stora företag och kan hjälpa dig att bygga en unik online-närvaro som skiljer sig från konkurrenterna. Genom att samarbeta med oss får du tillgång till vårt team av professionella webbdesigners som är kreativa, tekniskt kunniga och erfarna. Vi arbetar tillsammans med dig för att förstå dina behov och önskemål och leverera en webbplats som representerar ditt varumärke på bästa sätt. Kontakta oss idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig att ta din online-närvaro till nästa nivå med vår expertis inom webbdesign.

Frågor & svar

Vanliga frågor om våra webbdesign tjänster.

Vi skulle älska möjligheten att arbeta med dig, men förstår att du kan ha några ytterligare frågor. Denna snabba Q&A täcker mycket av grunderna. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att höra av dig.

Vår genomsnittliga pris för utveckling av en webbplats börjar från 30 000kr baserat på storleken och komplexiteten på hemsidan ändras priset. Detta inkluderar en strategiworkshop, stilguider,  fullständig design layout, anpassad temautveckling, SEO vänlig. För en mer exakt uppskattning, se till att kolla in vår projektkalkylator.

I likhet med frågor om webbplatsens kostnad, kommer tidslinjen att variera mycket beroende på omfattningen av ditt webbdesignprojekt. Vanligtvis tar våra kompletta webbdesign projekt mellan 4 – 8 veckor att slutföra.

Vi designar och bygger din webbplats med sökmotoroptimering i åtanke.

Det är viktigt att få med så mycket information som möjligt för att slutresultatet ska bli så bra som det bara går.
Vid ett första samtal går vi igenom vad ni förväntar er av er nya hemsida och om ni har några speciella krav.

Absolut. Efter lansering erbjuder vi även support och underhåll av din webbplats. Hashtag Webbyrå håller din webbplats uppdaterad, säkerhetskopierad, säker och snabb. Vi hjälper också till med förbättringar av din webbplats som att bygga nya målsidor eller lägga till nya funktioner.

Vi designar främst webbplatser för bygg- och konstruktionsföretag, industri-/tillverkningsföretag, professionella tjänster och teknikföretag, men har erfarenhet av ett antal andra kategorier. Vi designar och bygger även e-handelswebbplatser på WordPress med WooCommerce och genom Shopify!

Ta gärna en titt på våra senaste projekt!

Hashtag Webbyrå är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till oss. Dina uppgifter används för att vi ska kunna svara på frågor, skicka inbjudningar samt informera om nyheter och inspiration. 

Mer information om GDPR kan du få via Integritetsskyddsmyndigheten