Kostnadsfri designförslag

Få ett skräddarsytt
designförslag för din webbplats

Få en smak av vad vi kan erbjuda med en gratis demo av din nya webbplats.

Har du en befintlig hemsida eller vill du ha en hel en ny hemsida?
Hur kan vi nå dig bäst?

Designförslag

Kontakta oss för ett kostnadsfritt designförslag. Helt utan krav, du bestämmer själv om du vill gå vidare med projektet eller inte.

Så arbetar vi med
webbutveckling

En väl utvecklad och optimerad webbplats är idag en nödvändighet för alla företag och organisationer. Det är en viktig marknadsföringskanal och en möjlighet att nå ut till potentiella kunder. 

Frågor & svar

Vanliga frågor om våra webbdesign tjänster.

Vi skulle älska möjligheten att arbeta med dig, men förstår att du kan ha några ytterligare frågor. Denna snabba Q&A täcker mycket av grunderna. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att höra av dig.

Vår genomsnittliga pris för utveckling av en webbplats börjar från 20 000kr baserat på storleken och komplexiteten på hemsidan ändras priset. Detta inkluderar en strategiworkshop, stilguider,  fullständig design layout, anpassad temautveckling, SEO vänlig. För en mer exakt uppskattning, se till att kolla in vår projektkalkylator.

I likhet med frågor om webbplatsens kostnad, kommer tidslinjen att variera mycket beroende på omfattningen av ditt webbdesignprojekt. Vanligtvis tar våra kompletta webbdesign projekt mellan 4 – 8 veckor att slutföra.

Vi designar och bygger din webbplats med sökmotoroptimering i åtanke.

Det är viktigt att få med så mycket information som möjligt för att slutresultatet ska bli så bra som det bara går.
Vid ett första samtal går vi igenom vad ni förväntar er av er nya hemsida och om ni har några speciella krav.

Absolut. Efter lansering erbjuder vi även support och underhåll av din webbplats. Hashtag Webbyrå håller din webbplats uppdaterad, säkerhetskopierad, säker och snabb. Vi hjälper också till med förbättringar av din webbplats som att bygga nya målsidor eller lägga till nya funktioner.

Vi designar främst webbplatser för bygg- och konstruktionsföretag, industri-/tillverkningsföretag, professionella tjänster och teknikföretag, men har erfarenhet av ett antal andra kategorier. Vi designar och bygger även e-handelswebbplatser på WordPress med WooCommerce och genom Shopify!

Ta gärna en titt på våra senaste projekt!

Hashtag Webbyrå är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du som kund lämnar till oss. Dina uppgifter används för att vi ska kunna svara på frågor, skicka inbjudningar samt informera om nyheter och inspiration. 

Mer information om GDPR kan du få via Integritetsskyddsmyndigheten