Problem

Stockholm Spinology Center hade en gammal och omodern hemsida som inte var användarvänlig eller SEO-optimerad. Detta gjorde det svårt för dem att synas online och konkurrera med andra kiropraktik- och rehabiliteringskliniker i Stockholm. De insåg att de behövde en helt ny hemsida som skulle vara modern, användarvänlig och SEO-optimerad för att nå ut till fler potentiella kunder.

Lösning

Vår webbyrå fick i uppdrag att hjälpa Stockholm Spinology Center med att bygga en helt ny hemsida i WordPress. Vi började med att genomföra en grundlig analys av deras gamla hemsida och deras konkurrenters hemsidor. Vi identifierade de områden som behövde förbättras och arbetade fram en design som var modern och användarvänlig.

För att optimera sidan för SEO, forskade vi i de mest relevanta sökorden för Stockholm Spinology Center. Vi använde dessa sökord strategiskt i sidans innehåll, meta-beskrivningar, titlar och länkstrukturer. Vi förenklade också CTA för att göra det enklare för besökare att hitta den information de behövde och sedan kontakta Stockholm Spinology Center.

Under hela processen höll vi en nära dialog med Stockholm Spinology Center för att säkerställa att deras nya hemsida uppfyllde deras krav och önskemål.

Resultat

Efter att ha lanserat den nya hemsidan såg Stockholm Spinology Center omedelbara förbättringar i deras online-närvaro och sökmotor-rankningar. Tack vare vår hjälp rankar nu Stockholm Spinology Center på första sidan på samtliga relevanta sökord, såsom ”Ryggproblem i Stockholm”, ”Arbetsskada i Stockholm”, ”Ischias behandling i Stockholm”, ”Diskbråck i Stockholm”, ”Skolios behandling i Stockholm” och ”Ryggskada i Stockholm”.

Dessutom har deras nya hemsida ökat antalet konverteringar av besökare till kunder. Det förenklade CTA har gjort det enklare för besökare att hitta den information de behöver och sedan kontakta Stockholm Spinology Center. Resultatet är att Stockholm Spinology Center nu har en modern, användarvänlig och SEO-optimerad hemsida som ger dem ökad synlighet på nätet och som hjälper dem att vinna fler affärer.

Vi är så tacksamma för den fantastiska nya hemsidan som vår webbyrå har byggt åt oss. Tack vare deras expertis har vi nu ökad synlighet på nätet och vinner fler affärer än någonsin tidigare.
Rufat I
Ryggspecialist
Stockholm Spinology Center
Projektförfrågan

Vill du komma i kontakt?

Vi ger dig designförslag på din nya hemsida helt kostnadsfritt.

Case

Vill du se mera av våra case?

Vi har samlat de flesta av våra tidigare arbete på ett och samma ställe.