Bakgrund

Stockholm Private Boat Tours är en turistverksamhet som specialiserar sig på båtturer i Stockholms skärgård. Men trots att de erbjuder en unik och spännande upplevelse, hade deras gamla webbplats inte tillräckligt med synlighet och trafik. Detta gjorde det svårt för dem att nå ut till potentiella kunder och öka sin försäljning.

Lösning

Hashtag Webbyrå gick in och hjälpte Stockholm Private Boat Tours med att skapa en helt ny hemsida, som var sökmotoroptimerad för relevanta sökord som Stockholm Boat tour, Stockholm Private Boat tours, och Stockholm archipelago boat tours. Genom att optimera deras hemsida och innehåll för sökmotorer, kunde Stockholm Private Boat Tours öka sin synlighet på Google och få fler organiska besökare till deras webbplats.

För att ytterligare öka deras synlighet och locka fler kunder, hjälpte Hashtag Webbyrå Stockholm Private Boat Tours med Social Media Ads. Genom att skapa riktade annonser på sociala medier, kunde Stockholm Private Boat Tours nå ut till potentiella kunder på ett effektivt sätt.

Resultat

Med den nya webbplatsen och marknadsföringskampanjerna kunde Stockholm Private Boat Tours öka sin synlighet på Google och sociala medier, vilket ledde till en ökning av trafiken till deras webbplats och fler konverteringar. De kunde också minska sin reklambudget, då deras organiska trafik ökade tack vare den sökmotoroptimerade hemsidan. Genom ett samarbete med Hashtag Webbyrå kunde Stockholm Private Boat Tours få hjälp med att nå ut till sina kunder på ett mer effektivt sätt och öka sin försäljning på ett betydande sätt.

Hashtag Webbyrå har verkligen hjälpt BVEAB att komma i kapp med digitaliseringen av företaget. Vi har kunnat lämna all digitalisering åt Hashtag Webbyrå och lutat åt sig tillbaka för att njuta av resultatet.
Ahad B
Grundare, BVEAB
Projektförfrågan

Vill du komma i kontakt?

Vi ger dig designförslag på din nya hemsida helt kostnadsfritt.

Case

Vill du se mera av våra case?

Vi har samlat de flesta av våra tidigare arbete på ett och samma ställe.

Redo att arbeta med oss?

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Vårt team av webbdesign- och marknadsföringsexperter kan hjälpa dig att öka din onlinenärvaro och driva mer trafik och leads till din webbplats. Kontakta oss idag för att komma igång!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer