Portfolio bilder till Hashtag - Umeå kontors och Industristäd AB (1)

Bakgrund

Umeå Kontors och Industristäd AB hade en hemsida som inte var sökmotoroptimerad och därför inte rankade högt på sökmotorerna för viktiga sökord som städfirma i Umeå, byggstädning i Umeå, flyttstädning i Umeå och kontorsstäd i Umeå. Detta ledde till att de inte fick tillräckligt med trafik till sin hemsida och som följd fick de färre kunder och lägre intäkter.

Lösning

Hashtag Webbyrå hjälpte Umeå Kontors och Industristäd AB med att skapa en ny sökmotoroptimerad hemsida som var anpassad för de relevanta sökorden och för att ranka högre på Google. Dessutom har vi hjälpt till med att producera nytt innehåll regelbundet, vilket har hjälpt till att öka trafiken till deras hemsida.

Resultat

Efter att vi hjälpt Umeå Kontors och Industristäd AB med att skapa en sökmotoroptimerad hemsida och producera regelbundet innehåll har deras webbplats rankat högre på Google. Detta har ökat trafiken till deras webbplats och lett till fler konverteringar. De har nu fler kunder och högre intäkter jämfört med innan Hashtag Webbyrå började hjälpa dem.

Umeå Kontors och Industristäd AB
Hashtag Webbyrå har verkligen hjälpt UKIAB att komma i kapp med digitaliseringen av företaget. Vi har kunnat lämna all digitalisering åt Hashtag Webbyrå och lutat åt sig tillbaka för att njuta av resultatet.
Olga
Grundare, UKIAB
Projektförfrågan

Vill du komma i kontakt?

Vi ger dig designförslag på din nya hemsida helt kostnadsfritt.

Case

Vill du se mera av våra case?

Vi har samlat de flesta av våra tidigare arbete på ett och samma ställe.

Redo att arbeta med oss?

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Vårt team av webbdesign- och marknadsföringsexperter kan hjälpa dig att öka din onlinenärvaro och driva mer trafik och leads till din webbplats. Kontakta oss idag för att komma igång!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer