Portfolio bilder till Hashtag - Hagafönster AB (2)

Bakgrund

Hagafönster AB är ett företag som erbjuder olika typer av fönster, dörrar, carportar och uterum i Umeå. Men trots att de hade en hemsida, hade de svårt att nå ut till potentiella kunder och öka sin försäljning. De behövde hjälp med att förbättra sin synlighet på nätet och locka fler kunder till sin webbplats.

Lösning

Hashtag Webbyrå gick in och hjälpte Hagafönster AB med att skapa en helt ny hemsida som var sökmotoroptimerad för relevanta sökord som Umeå PVC Fönster, Umeå Ytterdörrar, Umeå Carport, och Umeå Uterum. Genom att optimera deras hemsida och innehåll för sökmotorer, kunde Hagafönster AB öka sin synlighet på Google och få fler organiska besökare till sin webbplats.

För att ytterligare öka deras synlighet och locka fler kunder, hjälpte Hashtag Webbyrå Hagafönster AB med Google Ads. Genom att skapa riktade annonser på Google, kunde Hagafönster AB öka sin synlighet för relevanta sökningar och locka fler kunder till sin webbplats.

Hashtag Webbyrå hjälpte även Hagafönster AB med att optimera deras Google My Business-sida. Genom att se till att deras företagsinformation var uppdaterad och korrekt på Google Maps och Google Search, kunde Hagafönster AB öka sin synlighet för lokala sökningar och locka fler kunder i sitt geografiska område.

Resultat

Genom samarbetet med Hashtag Webbyrå kunde Hagafönster AB öka sin synlighet på Google och få fler organiska besökare till sin webbplats. Tack vare den sökmotoroptimerade hemsidan och riktade annonserna på Google, ökade också antalet konverteringar och försäljningen för företaget. Genom att optimera sin Google My Business-sida kunde Hagafönster AB öka sin synlighet för lokala sökningar och locka fler kunder i sitt närområde. Sammantaget kunde Hagafönster AB nå ut till fler potentiella kunder och öka sin försäljning tack vare samarbetet med Hashtag Webbyrå.

En av anledningarna till att vår verksamhet idag växt så stort och vi idag är 10 anställda är tack vare er. Tack så mycket!
Tobias
Försälningschef, Hagafönster AB
Projektförfrågan

Vill du komma i kontakt?

Vi ger dig designförslag på din nya hemsida helt kostnadsfritt.

Case

Vill du se mera av våra case?

Vi har samlat de flesta av våra tidigare arbete på ett och samma ställe.