Case Hashtag Webbyrå - Portfolio bilder till Hashtag

Bakgrund

Haga Bygg var medvetna om att deras gamla hemsida inte var användarvänlig eller SEO-optimerad. Detta gjorde det svårt för potentiella kunder att hitta dem online och ledde till att de förlorade affärsmöjligheter till konkurrenter. De insåg att de behövde en helt ny hemsida som skulle vara modern, användarvänlig och SEO-optimerad.

Lösning

Vår webbyrå fick i uppdrag att hjälpa Haga Bygg med att bygga en helt ny hemsida. Vi började med att genomföra en grundlig analys av deras gamla hemsida och deras konkurrenters hemsidor. Vi identifierade de områden som behövde förbättras och arbetade fram en design som var modern och användarvänlig.

För att optimera sidan för SEO, forskade vi i de mest relevanta sökorden för Haga Bygg. Vi använde dessa sökord strategiskt i sidans innehåll, meta-beskrivningar, titlar och länk strukturer. Vi skapade också tydliga CTA för att uppmuntra besökare att kontakta Haga Bygg, vilket skulle öka deras konverterings frekvens.

Under hela processen höll vi en nära dialog med Haga Bygg för att säkerställa att deras nya hemsida uppfyllde deras krav och önskemål.

Resultat

Efter att ha lanserat den nya hemsidan såg Haga Bygg omedelbara förbättringar i deras online-närvaro och sökmotor-rankningar. Tack vare vår hjälp rankar nu Haga Bygg på första sidan på samtliga relevanta sökord, såsom ”Badrumsrenovering i Umeå”, ”Köksrenovering i Umeå”, ”Takrenovering i Umeå”, ”Byggfirma i Umeå” och ”Byggföretag i Umeå”.

Dessutom har deras nya hemsida ökat antalet konverteringar av besökare till kunder. Det tydliga CTA har gjort det enklare för besökare att hitta den information de behöver och sedan kontakta Haga Bygg. Resultatet är att Haga Bygg nu har en modern, användarvänlig och SEO-optimerad hemsida som ger dem ökad synlighet på nätet och som hjälper dem att vinna fler affärer. Senaste uppdateringarna har även innefattat nya sökord såsom Fönsterbyte i Umeå. Detta till följd av ett bra resultat och ett kvitto på tillväxt inom bolaget med utökade tjänster.

En av anledningarna till att vår verksamhet idag växt så stort och vi idag är 10 anställda är tack vare er. Tack så mycket!
Elias G
VD, Haga Bygg
Projektförfrågan

Vill du komma i kontakt?

Vi ger dig designförslag på din nya hemsida helt kostnadsfritt.

Case

Vill du se mera av våra case?

Vi har samlat de flesta av våra tidigare arbete på ett och samma ställe.