Bakgrund

BVEAB är en verksamhet som specialiserar sig på badrumsrenoveringar, totalrenoveringar, stambyten och liknande tjänster i Stockholm och Haninge. Men trots deras kompetens, erfarenhet och högkvalitativa arbeten, hade deras webbplats inte tillräckligt med synlighet och trafik. Detta gjorde det svårt för dem att nå ut till potentiella kunder och öka sin försäljning.

Lösning

Hashtag Webbyrå gick in och hjälpte BVEAB med att skapa en helt ny hemsida, som var sökmotoroptimerad för de relevanta sökorden som Badrumsrenovering i Stockholm, Totalrenovering i Stockholm, Stambyte i Stockholm och Badrumsrenovering i Haninge. Genom att optimera deras hemsida och innehåll för sökmotorer, kunde BVEAB öka sin synlighet på Google och få fler organiska besökare till deras webbplats.

För att ytterligare öka deras synlighet och locka fler kunder, hjälpte Hashtag Webbyrå BVEAB med Google Ads och Social Media Ads. Genom att skapa riktade annonser på Google och sociala medier, kunde BVEAB nå ut till potentiella kunder på ett effektivt sätt.

Resultat

Med den nya webbplatsen och marknadsföringskampanjerna kunde BVEAB öka sin synlighet på Google och sociala medier, vilket ledde till en ökning av trafiken till deras webbplats och fler konverteringar. De kunde också minska sin reklambudget, då deras organiska trafik ökade tack vare den sökmotoroptimerade hemsidan. Genom ett samarbete med Hashtag Webbyrå kunde BVEAB få hjälp med att nå ut till sina kunder på ett mer effektivt sätt och öka sin försäljning på ett betydande sätt.

Hashtag Webbyrå har verkligen hjälpt BVEAB att komma i kapp med digitaliseringen av företaget. Vi har kunnat lämna all digitalisering åt Hashtag Webbyrå och lutat åt sig tillbaka för att njuta av resultatet.
Ahad B
Grundare, BVEAB
Projektförfrågan

Vill du komma i kontakt?

Vi ger dig designförslag på din nya hemsida helt kostnadsfritt.

Case

Vill du se mera av våra case?

Vi har samlat de flesta av våra tidigare arbete på ett och samma ställe.

Redo att arbeta med oss?

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå? Vårt team av webbdesign- och marknadsföringsexperter kan hjälpa dig att öka din onlinenärvaro och driva mer trafik och leads till din webbplats. Kontakta oss idag för att komma igång!

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer