fbpx
#Tjänster

Vad vi gör

Att se bra ut är bra, men det är bara det första steget

Din varumärkesidentitet bör präglas av allt du gör

Varumärke är en av de viktigaste ingredienserna för varje företags framgång. Det berättar för kunder vem du är och skiljer dig från dina konkurrenter. Vi häller strategiskt din identitet i slutprodukten på ett sätt som producerar ett koncept som resonera med din målgrupp och får dig att sticka ut bland även den största publiken.

Webbdesign

Webbdesign bör vara tre saker: mänskligt centrerad, övertygande och framtidssäker.

På Hash-tag Webbyrå tror vi inte på att vara bara ett annat webbdesignföretag. Vi tror att din webbplats är den naturliga förlängningen av ditt varumärkes berättelse som sätter tonen för din närvaro online. Stor webbdesign driver gränserna mellan en statisk layout med tre kolumner och ger användarna en uppslukande digital upplevelse. Vi dyker djupt för att fördjupa oss i din bransch och ditt varumärke. Vår samarbetsprocess involverar dig och ditt team varje steg på vägen och ser till att din nya webbplats är något som verkligen representerar dig och ditt företag samtidigt som du når dina mål.

E-handel

Shopify är en av de bästa plattformarna för att växa ditt varumärke.

När du väljer att arbeta med oss kommer ditt projekt att utformas och utvecklas av vårt passionerade interna team av Shopify-experter. Med en dedikerad projektledare som är tilldelad att arbeta med dig under hela din webbplatsbyggnad har du en enda kontaktpunkt som hanterar varje steg på vägen, från idé och Shopify webbdesign, till utveckling och slutlig överlämning av projektet.

Vi vill gärna höra om din idé, ditt nya projekt eller ditt befintliga projekt. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi.

Vi återkopplar till dig inom en dag för att planera ett snabbt strategisamtal. Vi kan också kommunicera via e-post om det är lättare för dig.

Behöver du hjälp?

Jag är här för att hjälpa dig

Något oklart?


Släng iväg dina uppgifter och frågor så återkopplar jag snarast möjligast!