fbpx

Se våra senaste kundcase

Portfolio.

Få en inblick i vår värld. Webbdesign är vår passion & projekten är vår konst.

Sedan starten 2017 har vi som webbyrå i Stockholm levererat digitala projekt till verksamheter där lönsamhet, design och användarvänlighet har stått i fokus. Låt oss hjälpa till att utforma din webbplats som tillför värde och gör skillnad på en konkurrensutsatt marknad.

Haga Bygg & Fastigheter

Hagabygg utför allt från nybyggnation till ombyggnation och renoveringar. I total- eller generalentreprenad leder de arbetet och samordnar alla inblandade parter.

Reak Consulting

Reak Consulting är experter på att driva bolag och ser till att ni har full kontroll på er ekonomi. De kan hjälpa till med hela eller delar av er redovisning, alltifrån löpande bokföring, lönehantering, till redovisning av skatter, årsbokslut och deklaration.

iApply

iApply är en applikation som går ut på att söka jobb genom ett enkel svep. Vår ide vill inspirera och motivera arbetssökande för att hitta det rätta yrket som man trivs med på bästa sätt.

Stockholm Boat Tours

Stockholm Boat Tours erbjuder helt privata båtturer genom Stockholms vatten. Kryssa genom Mälaren, besök vackra och fridfulla öar, äta lunch på skärgårdsrestaurangerna.

Panpas

Panpas driver en mötesplattform mellan yrkesexperter inom träning & hälsa och privatpersoner. Hemsidan har som syfte att

Easyroom

Easyroom erbjuder kompletta badrum i en mängd storlekar och prisklasser för att kunna möta ett stort spann av designidéer och behov.

BVEAB

Byggföretag med totalentreprenad. Din personliga byggföretag i Stockholm. Vi tar hand om hela arbetet- från rivning till nytt färdigt projekt så att du kan koppla av.

Quality Cars

Quality Cars AB är en bilhandlare som köper, säljer, byter samt förmedlar bilar. Vare sig det är en exklusive sportvagn eller en trygg och säker familjebil du söker hittar du det hos oss.

Staffendo

Staffendo har som vision att skapa en plattform där HR-avdelningar ska kunna hitta de mest relevanta bemanningsföretaget att anlita till sin verksamhet

Behöver du hjälp?

Jag är här för att hjälpa dig

Något oklart?


Släng iväg dina uppgifter och frågor så återkopplar jag snarast möjligast!